27 Haziran 2014 Cuma

Burt's Bees

Denemem için gönderilen Burt's Bees ürünlerine bayıldım. Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum tamamen doğal içerikli ve geri dönüşümlü, ambalajları doğaya saygılı ve "gerçekten doğal" bir de Arı sütü mucizesi var. Arı sütü; yeryüzündeki en besleyici içeriklerden biri olan bu içerik kraliçe arının işçi arılardan 40 kat daha uzun yaşamasının kaynağıdır.
Arı sütü ciltte, nemi muhafaza eder ve enflamasyonu azaltır. Aynı zamanda cilde faydalı olan kolajen, lesitin, protein, şeker,mineral tuzlar ve vitamin AB kompleksleri C,D,E vitaminlerini de içeriğinde bulundurur. Cildi canlandırır ve hücreleri dolgunlaştırarak elastikiyeti arttırır. Zarar görmüş hücrelerin yenilenmesini sağlar.



Burt's Bees Limon özlü tırnak eti bakım kremi
Yoğun yapıdaki %100 doğal olan bu krem tırnaklarınızı ve tırnak etlerinizi beslemeye ve nemlendirmeye yardımcı olur. Tırnaklarınızın sağlıkla ışıldamasına, sararmış tırnaklarınızın rengini açmaya yarar.

Burt's Bees bebek saç ve vücüt şampuanı
Hipoalerjeniktir. Göz yakmayan formulü klinik olarak test edilmiştir.

Burt's Bees bebek pişik kremi
Bebeğinizin değerli cildine bakım yapmak ve rahatlatmak için özel olarak formüle edilmiştir. İçeriğindeki A ve E vitaminleri bebeğinizin cildini beslerken, çinko oksit ve balmumu ise cildin ihtiyacı olan nemi korumaya yardımcı olur. Pediatristler tarafından test edilmiştir. Hipoalerjeniktir. Klinik olarak test edilmiştir.


Burt's Bees cilde aydınlık veren yüz temizleyici
Cildi yenileyici jojoba taneleri ve doğanın en besleyici özlerinden biri olan arı sütü içeren bu hafif yapılı temizleyici cildinizi kir, yağ ve makyajdan arındırarak pürüzsüz ve aydınlık bir cilt sağlamaya yardımcı olur.

Burt's Bees hindistan cevizi ve E vitamini içeren ayak kremi
İçeriğindeki yumuşak botanik yağlar, ayak derinize yoğun bir şekilde nüfuz ederek ayaklardaki kuru, çatlamış, sert deriyi yumuşatmaya yardımcı olur.
Hindistan cevizi yağı, diğer doğal yumuşatıcı içerikler ve nane ile zenginleştirilmiş formülü ile ayaklarda
yumuşacık ve pürüzsüz bir his sağlamaya yardımcı olur.

Burt's Bees arı sütü içeren gündüz kremi
Yeryüzünün en besleyici maddelerinden biri olan arı sütü sayesinde cildinizi aydınlatmaya ve ince çizgilerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur.

Burt's Bees arı sütü içeren gece kremi
Yeryüzünün en besleyici maddelerinden biri olan arı sütü sayesinde cildinizi aydınlatmaya ve ince çizgilerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur.
İçeriğindeki biberiye ve çam ağacı özleri ile yoğun bir gece bakımı sağlamayı destekler.

Bu güzel ürünler için Tuğçe hanım'a teşekkürler..

Sevgiler :))
Nüket

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis