17 Temmuz 2014 Perşembe

"Çocuklarla El Ele Ebeveynlik Yolculuğum" kitap lansmanı


Seyhan ve Füsun'un daveti üzerine "Çocuklarla El Ele Ebeveynlik Yolculuğum" kitabının blogger lansmanına davetliydik. Sedef Örsel ile çocuklarımız üzerine sohbet ettik, fotoğraflar çektirdik ve bize kitabını imzaladı :))
"Çocuklarla El Ele Ebeveynlik Yolculuğum" yaşanmış olayların, deneyimlerin ve gözlemlerin ışığında ebeveyn olmak, disiplin, oyun ve zihinsel gelişim, akademik başarı konularını ele alıyor. Henüz okumaya yeni başladım ama biz ebeveynler için tam bir başucu kitabı diyebilirim.

Pam Leo'nun "Çocuklarla El Ele Ebeveynlik" kitabının editörü ve sertifikalı Çocuklarla El Ele Ebeveynlik eğitmeni, ebeveyn ve aile koçu Sedef Örsel'in bu ilk kitabı.
Yıllardır verdiği eğitimlerle bizleri Pam Leo'nun çocuklarla iletişim konusundaki engin deneyimleri ile tanıştıran ve belki de hayatımızı değiştiren Sedef Örsel, şimdi yılların birikimini kendi deneyimleri ve yaşanmışlıkları ile harmanlayarak bizlere paha biçilmez bir kaynak sunuyor.







Bu güzel lansmanda bulunmadan mutluluk duydum. Seyhan ve Füsun arkadaşlarıma, Gün Yayıncılığa, bize kapılarını açan İyi Cüceler Çocuk Kitapevine ve hediyelerimiz için Farmasi Kozmetik'e çok teşekkürler...

Sevgilerimle,
Nüket

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis